Φόρτωση ...

TopCoats/Στεγνωτικά

Seche VITE

Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών.

Το Seche Vite παραμένει για πάνω από μια δεκαετία το πιο λατρεμένο Νο1 σε πωλήσεις! Το Seche Vite είναι καινοτομικό, πατενταρισμένο, Α’ τάξης προϊόν. Η φόρμουλα του επιτρέπει να διεισδύει στο βερνίκι μέχρι την βάση, δημιουργώντας μια σκληρή επικάλυψη πάνω στο νύχι για ένα αποτέλεσμα μέγιστης διάρκειας.

Δεν υπάρχει εφάμιλλο προϊόν του Seche Vite. Τα νύχια σας θα τα αισθάνεστε πιο μεταξένια, δυνατότερα και δεν θα ξεφλουδίζουν. To Seche Vite δημιουργεί την υψηλότερη γυαλάδα με την μεγαλύτερη διάρκεια σήμερα. Στεγνώνει μόνο του με τον αέρα σε 4 λεπτά χωρίς την χρήση σταγόνων ή spray στεγνώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου σε φυσικά μανικιούρ ή πεντικιούρ ή και σε τεχνητά νύχια. Περνιέται αμέσως μετά τη δεύτερη στρώση βερνίκι.

Προβολή ως:  Λίστα
Στοιχεία 1 - 4 του 4
Στοιχεία ανά σελίδα:  30
SECHE Vite Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 83105

SECHE Vite

  Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών. Το Seche Vite παραμένει πάνω από μια δεκαετία το πιο λατρεμένο, Νο 1 σε πωλήσεις! Το Seche Vite είναι καινοτομικό, πατενταρισμένο, Α’ τάξης προϊόν. Η φόρμουλα του επιτρέπει να διεισδύει στο βερνίκι μέχρι την βάση, δημιουργώντας μια σκληρή επικάλυψη πάνω στο νύχι για ένα αποτέλεσμα μέγιστης διάρκειας. Δεν υπάρχει εφάμιλλο προϊόν του Seche Vite. Τα νύχια σας θα τα αισθάνεστε πιο μεταξένια, δυνατότερα και δεν θα ξεφλουδίζουν. Περνιέται αμέσως μετά τη δεύτερη στρώση βερνίκι.

 

Δεν διατίθεται με Δόσεις
15.00

SECHE Ultra-V Στεγνωτικό UV

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 83142

SECHE Ultra-V

UV Στεγνωτικό. Το Seche Ultra-V στεγνώνει το βερνίκι νυχιών σε λάμπα UV σε μόλις 3 λεπτά. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Seche Vite και αφαιρείται με ασετόν. (14ml)
Δεν διατίθεται με Δόσεις
15.00

SECHE Restore Διαλυτικό

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 83045

Restore
Διαλυτικό. Το Μοναδικό διαλυτικό για να επαναφέρεις το Seche Vite στην αρχική του πυκνότητα. Παράλληλα χρησιμοποιείται με όλα τα μανό της αγοράς, χωρίς να χαλάει η σύνθεση του. 
Διατίθεται σε συσκευασία 14ml
Δεν διατίθεται με Δόσεις
8.90

SECHE ViVe Instant Gel Effect Top Coat

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 65646

SECHE ViVe

  NEO!! Γρήγορο στεγνωτικό νυχιών. Λάμψη Gel χωρίς λάμπα. Γρήγορη αφαίρεση με Aceton ή Non-Aceton

 

14ml

Δεν διατίθεται με Δόσεις
16.00

Εγγραφείτε ώστε να ενημερώνεστε για:

Ο λογαριασμός μου

Διαχείριση της παραγγελίας(ών) μου:

 

Επικοινωνία

  • Rose's Health and Beauty
  • Εθνικής Αμύνης 38
  • Θεσσαλονίκη 54621
  • 2310833964
  • 6930131230
  • info@rosesbeauty.gr